Kompletta hojjar hittar du här. Inte bara klassiker, utan även modernare, och i vissa fall måhända blivande klassiker.
Vi gillar faktiskt alla hojar, både gårdagens och morgondagens!
Rickman - Triumph 750cc // Pris: Ring!

Läcker 70-talare i mkt bra skick som inte rullat många mil. Inte nyskick men inte långt ifrån, det finns inte ens stenskott på gafflarna, och motorn ser ut att ha förvarats i vardagsrummet...

5-växlad T140 motor och den har den grova Rickmangaffeln. Nytt kåpglas, nya bromsslangar plus lite annat medföljer. Många gånger blir bilderna bättre än verkligheten, men i detta fall är den faktiskt ännu fräschare i verkligheten. Nya emblem till tanken finns också.
Är du sugen på en klassisk kulthoj är detta utan tvekan ett unikt tillfälle! RING för mer info!
Yamaha XT500 -78 // Pris: 17.000 SEK

Härlig grusstånka som stått i varmgarage de senaste 10 åren men är nu nyservad med olja, filter, stift, justerad kamkedja, justerad ventiler samt rengjord förgasare. Går riktigt bra och startar lätt. Är avställd och behöver besiktigas, men det skall inte vara några problem.
KTM 500 // Pris: 16.000 SEK

Ur-Ktm i sjukt bra skick. Denna har knappast använts för skogsavverkning, snarare som prydnad i vardagsrummet. Endast 400 mil!!
Ett österriskt kulturarv som får dig att joddla av glädje :-) Motorn är Rotax beprövade och kultförklarade fyrtaktare som fortfarande används i racesammanhang.
Vill du köpa enbart chassiet och stoppa in egen motor kan jag behålla rotaxen och stoppa i bokhyllan!
Matchless G80 // Pris: 40.000 SEK
Endast 100st tillverkades av denna modell, varav 2st kom till Sverige. Härlig luftkyld fyrventilad stånka från Rotax på 494cc. Lättkörd, smidig och överraskande körglad skapelse med det nästintill k-märkta M:et på tanken! Matchless..bara namnet...!
Motorn är renoverad med ny smidd Mahlekolv, och helt genomgången av Connie Rotax i Vintrosa.
BSA 500 Victor -72 // 45.000 SEK
Ett brutalt fint exemplar av denna modell som tillverkades fram till -72. Cykeln är i nyskick med många nya delar, och har garanterat bara sett lera på bild. En riktig vinnarcykel som startar på första kicken. Bästa pensionsförsäkringen du kan ha. Och snyggaste vardagsrumsmöbeln om du inte vill skita ner den...+50hk och 105kg...
De e bare å åk!
Kawasaki Z1R 1000 -79 // Pris: 23.000 SEK
Här har vi en klassiker och garanterat en kommande samlarhoj. Orginalhoj med diverse delar som medföljer. Även kallad Likkistan på grund av sin speciella tank eller för att toppfarten uppgavs till 220km/h...
Kawasaki Z900-74 // Pris: 20.000 SEK
Påbörjat streetfighterbygge med motor, gaffel, hjul, sving m.m. från Suzuki GSX1100R. Diverse orginaldelar medföljer. Låg och lätt. Kan bli precis hur elak som helst.
Honda Transalp -93// Pris: Från 50 spänn och uppåt, beroende på vad du vill ha...
Säljes i delar med tyska reg.papper.
Kawasaki ZX9R -99 // Pris: 23.000 SEK
Komplett hoj i kanonfint skick som tyvärr ej är reggad pga stöldskada. Klockrent val om du vill ha en hoj att börja tävla med eller plocka delar ifrån. Dynojettad och bänkad.
Kawasaki ZX9R -98 (Ram) // Pris: Högstbjudande!!
En kawaram med svenska reg.handlingar.
Honda CA77 Dream från 1965 // Pris: 25.000 SEK
Importerad från USA 1999, stått still i varmgarage sedan 2000. Gick bra när den parkerades, bra skick, fint krom osv. Stor reva i sadeln annars helt ok båge.
Troligen enda i Sverige! Förreggad med svensk skylt, men måste registreringsbesiktigas innan den tas i bruk. Finns bilder på Blocket samt vår FB-sida.
Honda CB72 från 1964 // Pris: 18.000 SEK
Har stått still i många år, är mycket bra grund för ett renoveringsprojekt.
Gamla svenska papper men måste registreringsbesiktigas före den tas i bruk.
Finns bilder på Blocket samt vår FB-sida.