Allt som har med hojjar tycker vi på Classic Bikes är skitkul, därför kunde vi inte låta bli att fixa en sida som inte har med försäljning att göra utan bara lite blandat godis. Bilder och länkar utan någonsomhelst ordning. Här slänger vi in sådant som vi tycker ni borde se eller känna till!
Mycket nöje! / Sune
Hemsidor vi gillar:

Classicbike.se - Sveriges bästa hojtidning för oss som är fast i nostalgiträsket. Har trots namnet ingen koppling till oss, föruton att vi gillar samma saker!


CB750cafe.com - Carpy är en engelsman som emigrerat till USA och bygger om CB750 till caféracers. Underbar sida med massor av bilder och prylar att beställa!


Caferacermag.com - Adressen säger det mesta. Mängder av bilder och kul läsning!


Acecafe London - Det vore närmast straffbart att inte länka till detta närmast heliga och kultförklarade vattenhål.

Bikechannel.com - Roadracing, enduro, MX...mer mc-film än du klarar av!

Cybermotorcykle.com - Mängder av bilder och info. Välj tillverkningsland, märke och njut sedan av bildgalleriet...visste du att Opel tillverkat hojjar?

Vintagebike.co.uk - Extremt bra sida. Mängder av bilder, texter och även ljud! Missa inte ljudfilerna, de är helt underbara! Hailwood med gasrullen mot stoppet...ståpäls!


Wrenchmonkees - Grymma danska hojbyggare som du garanterat hört talas om. Sidan o bloggen är alltid värd ett besök!


Caferacer - Fransk site och tidning som även om man inte kan franska innehåller massor av godis! Tidningen är underbar!
Miljövänlig - Vem sade att racing inte är miljövänligt? Fotade denna på Gelleråsen för några år sedan, uppenbarligen går hojjen på apelsinjuice... ;-)
Bil eller båt?
Jag gillar verkligen alla typer av motorcyklar men här någonstans går gränsen. Dragkrok och mer krom än i HD:s tillbehörskatalog. Åker man till bilverkstaden om den går sönder? Ringer man bärgning om man välter? Får man automatiskt köra i bussfilen? Måste man använda bälte? Kan ev. vara en koreansk bil som tappat två hjul...
En Opel! När kommer Saabs mc?

Att hojjar är upphetsande råder väl inget tvivel om?
Snyggaste mätaren hittade jag på en Ariel under Classic Racing i Karlskoga!
_________________________

Cafe Racer Society!

Se historien bakom kulturen med caféracers. Fyra delar finns på youtube. Klart sevärt!!

Del 1 >>
Del 2 >>
Del 3 >>
Del 4 >>
_______________________
MC-Traktor?
Detta ger mig onekligen en ny syn på trädgårdsarbete! Tvåhjulig gräsklippare vore en succé!
Husvagnstrike - Ja, det är ett amerikanskt bygge...självklart. Big is beautiful? Jag skulle hellre göra en tarmsköljning än köra den där...
Loud Pipes save lifes - Om grannens hunds skällande gör dig vansinnig, har du lösningen här. Starta bågen vid fyra varje morgon i en veckas tid...
Lützen - Om du vill röka ner omgivningen utan att för den skull lägga pengar på att bränna däck, kan detta vara lösningen. En tvåtaktare med 48 (!) cylindrar...babianarmar är ett plus.
Motorsågsmassakern - 24 motorsågar driver denna mc. Det roligaste är att den saknar elstart...Stopp vid rödljuset? Ryck, ryck, ryck...

.

Hojtest - Det här är ett av de roligaste filmklippen jag sett någonsin. Jamie Whitham provkör en R1:a, och i England måste tydligen försäljaren åka med...Arrangerat självfallet, men grymt kul!
Ledermann Racing - Härlig film om ett äldre fransk par som kör sidvagnsracing. Glöm golf och knyppling, ålder är mer inställning än siffror helt klart! Från Vimeo http://vimeo.com/26857409
TZ750 - Ett riktigt tvåtaktsmonster på drygt 140hk och god för 300km/h+ ...Finge jag chansen att testa skulle jag använda både blöjor och fallskärm. Att åka med här är dock riskfritt. Helskärmsläge och hög volym! :-)